Kies het materiaal en Letters ontwerpt het beeld en zorgt voor de belettering. Met welke techniek dan ook. Want naast papier en plastic folie is er nog zoveel meer te printen. In full-colour natuurlijk, stijlvol zwartwit of dat laatste met één steunkleur. Twee misschien? Canvas, verschillende textielsoorten en behang. Print brengt beeld tot leven. Onverlicht, maar ook direct of indirect verlicht of aangelicht om de commercieel gewenste exposure te verveelvoudigen. Daarnaast werkt Letters ook met een lange reeks materialen voor banners. Tegenwoordig is het geen enkel probleem meer om ook hout, kunststof en staal te bedrukken.

Print is er om alle soorten binnen- en buitenreclame tot leven te brengen. Niets staat de fantasie van de creatieveling in de weg. Want de moderne printmachines zijn er vanaf tafelmodel tot de echte reuzen die afbeeldingen van vijf bij twintig mogelijk maken. Vijf bij twintig meter uit één stuk! En dat met een beeldkwaliteit die ongekend is. Vlijmscherp en daarom tot op grote afstand zichtbaar. Alsof het nog niet gek genoeg is! De techniek maakt het mogelijk om het enorme effectief bruikbare printoppervlak van honderd vierkante meter, naadloos te koppelen. De lijm- en lastechnieken vormen geen enkele belemmering meer voor de grootte van de uiting. Complete zijgevels van een flatgebouw zijn al met één strakke afbeelding van een nieuw uiterlijk of een nieuw leven voorzien. Het is bijna onmogelijk om een voorstelling te maken van de impact van een bedrijfsnaam, logo of product op superformaat op deze plek. Inderdaad mevrouw en meneer, in full colour natuurlijk en met een onvoorstelbaar scherpe beeldkwaliteit.

Wow!
De markt pikt de trend om grote oppervlakken tot leven te brengen gretig op. Vraag letters om de referentielijst van stand-alone reclame-uitingen op klein- en grootformaat. De bekendste voorbeelden van grootformaat staan langs de snelwegen. Ook bij nieuwbouw- en renovatieprojecten komt het steeds vaker voor dat de steiger een kleurrijk jasje krijgt aangemeten van de ontwikkelaar of bouwer. Wow, nu al is zichtbaar hoe het project straks na oplevering oogt. Een bestaand bedrijfspand met een minder representatieve gevel, is met een beperkte ingreep weer uitermate aantrekkelijk om naar te kijken. ‘Kijk eens wat daar gebeurt! We staan nog maar aan het begin. Print helpt mee om het aanzien van verloederde gebouwen -of zelfs complete stadsdelen- in mineur heel snel op te vrolijken.


Transformeren
Voor elke ondergrond bestaat een innovatieve oplossing. Letters beheerst de kunst van het printen op alle daarvoor geschikte materiaalsoorten. Commercieel en niet commercieel. Kijk eens hoe een grijze damwandgevel op het industrieterrein transformeert tot een bedrieglijk echte bomenrij. Daarom gaat print ook veel verder dan alleen reclame. Grote grauwe (glas-) oppervlakken krijgen plots een totaal ander aanzicht. Daardoor krijgt -heel eenvoudig- een leegstaand winkel- of kantoorpand met een kleine ingreep weer nieuw elan. Denk eens aan de mogelijkheden voor bedrijfspanden en ander zakelijke onroerend goed.

 

Autoreclame

Over effectiviteit gesproken. Autoreclame is en blijft het meest effectieve medium in de reclamewereld.

Wrapping

Carwrapping is hot! Het is een fantastische manier om voertuigen te veranderen in mobiele reclamezuilen.

Raamfolie

Decoratief en/of functioneel. Dit is de korte en krachtige beschrijving van de mogelijkheden voor toepassing van raamfolie.

Bewegwijzering

Soms is een icoon voldoende, in het andere geval krijgt het medium nèt iets meer lading met een logo of een andere afbeelding.

Print

Kies het materiaal en Letters ontwerpt het beeld en zorgt voor de belettering.

Lichtreclame

Geen ontkomen aan. Voor niemand. En dat bovendien aan twee kanten van de tafel. Bij de zender én de ontvanger.

Vlaggen en Banieren

Vlaggen en banieren, al honderden jaren gebruikt de mens doek aan een stok om te communiceren.