30years

De vraag: hoe denkt Letters over de essentie van het vak ‘signmaker’? Het antwoord: de wereld een heel klein beetje mooier maken. Met de combinatie beeld en tekst. Reclame, de weg wijzen, ideële boodschap verspreiden, objecten decoreren. Het doel heiligt de middelen!


Dat is wat dertig jaar ‘signexperience’ Letters brengt: beeldverrijking. De peuterjaren letterlijk vanuit de schuur in de Bavelselaan. Daarna als gevolg van de puberale groeistuipen uitwijken naar een bescheiden bedrijfspand aan de Loevesteinstraat. Het ‘brandweerrood’ steeds nadrukkelijker aanwezig in het Bredase straatbeeld. Als daarna het werkgebied verder groeit, werkplaats en magazijn in de knel raken, snel de brug over de A27 passeren. Sindsdien in Bavel (postcode Breda) perfect geoutilleerd en toekomstbestendig als volwassen onderneming gehuisvest.

De heilige drie-eenheid
Thuis in het vak. Gecertificeerd volgens de strengst normen en exclusief tot in de hoogste gradatie geaccrediteerd door branche-organisatie Sibon. Nog belangrijker, de heilige drie-eenheid van het vak: perfecte beheersing van materiaal, toepassingsgebied en verwerkingstechniek. Niet om hoog van de toren te blazen, maar vanuit de overtuiging dat alleen topkwaliteit tot het beste resultaat én tevreden klanten leidt. In een wereld die elke dag een klein beetje mooier kleurt. Daar is Letters thuis.