Over ons

Met dank aan de innovatieve techniek van het beletteren, zijn de vakmensen van Letters in staat om elk willekeurig oppervlak te transformeren tot drager van een (commerciële of ideële) boodschap. Inderdaad, precies zoals het hier staat: elk willekeurig oppervlak. Dus ongeacht de ondergrond én de doelstelling van de campagne. Zelfs op plaatsen waar de ondergrond ècht onmogelijk te bewerken is, maken de specialisten van Letters zelf een werkbaar oppervlak. De ene keer met een doek in een aluminium spanconstructie, de andere keer met één van de talrijke andere standaard oplossingen. Vraag daar maar eens naar bij Letters. De portfolio bewijst dat overal een oplossing voor bestaat.

Bestendigheid
Formaat, materiaal, toepassing (binnen of buiten, zon- of schaduwzijde), het bestaan van verschillende soorten zelfklevende folie en computergestuurde plotters, zijn een zegen voor de creativiteit. En dan vooral omdat de bestendigheid van het materiaal tegen een sterke wisselende belasting in lichtsterkte en temperatuur, de levensduur bepaalt. Het gaat in de praktijk altijd over de combinatie vakmanschap en materialen. Letters weegt de duur van de campagne mee bij de materiaalkeuze. Met andere woorden: de uitverkoop van deze zomer duurt zes weken. De eyecatcher voor een nieuwe racefiets hangt tot de zomer volgend jaar aan de gevel. En dan het bedrijfslogo in manshoge letters: dat moet de komende vijf jaar op zijn plaats blijven. Drie verschillende opgaven met drie verschillende antwoorden.

Gradatie in afwerking
De intrinsieke kwaliteit van de folie bepaalt de levensduur. Letters adviseert bij het keuzeproces. Daarnaast bestaat de keuze uit een ongekend grote kleurenwaaier. Zo goed als alle RAL-kleuren zijn op afroep leverbaar. Sterker nog: Letters levert de folie op aanvraag ook in een unieke kleur op basis van de specifieke receptuur van een opdrachtgever. Daar bovenop komt nog de gradatie voor de afwerking in mat, zijdeglans en hoogglans. De laatste jaren neigt de trend steeds meer richting kevlar-effect en geborsteld aluminium. Geen vraag blijft onbeantwoord. Want zelfs het aanzien van roestvaststaal is mogelijk met kunststof folie. Bijna net zo duurzaam als het origineel, maar dan voor een fractie van de reguliere kostprijs.